B& V klantenbegeleiding


We brengen een grote meerderheid van nieuwbouw- of vernieuwbouwprojecten op plan aan de man.

Zo bieden wij de koper bijzonder veel inspraak in de afwerking van zijn of haar toekomstige stek. Tenslotte wil elke koper niet zomaar een huis, maar een thuis.

Terecht, maar tegelijk niet altijd evident:  een projectontwikkelaar wil dat zijn klanten goed begeleid worden en tevreden zijn over het eindresultaat. De aannemer wil vooral niet te veel gedoe, want dit compliceert enkel zijn bouwtraject. 

Tijdige en volledige beslissingen van kopers, correcte en tijdige informatie over de mogelijkheden en beperkingen, volledige, duidelijke en vooral goedgekeurde verrekeningen, … het zijn allemaal elementen die een geslaagde klantenbegeleiding vorm geven. 

Als klantenbegeleider biedt B&V die service en organiseren we de belangrijke koppeling tussen de projectontwikkelaar, de aannemer(s) en de kopers. 

Onze ervaring in zowel de bouwcoördinatie van tal van projecten, de eigen projectontwikkeling via zusterbedrijven Art of Building en MBV ontwikkeling en onze ervaring in de klantenbegeleiding, bezorgt ons de perfecte achtergrond om in uw volgend project de klantenbegeleiding optimaal te verzorgen.

Kortom: wij zijn het aanspreekpunt en de ondersteuning voor uw kopers, zodat uw bouwproject een maximale voortgang kent. 

Voor een gepersonaliseerde aanpak, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 057 36 48 62.

We zijn er voor jou,
we kijken uit naar onze samenwerking.

Contact

Hofstraat 2/ 101
8970 Poperinge, België
  • Kantoor
  • E-mail
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

  • Ma - Vr
    9 - 16u
  • Za/ Zo
    Gesloten

Bel voor een afspraak

057 36 48 62
Afspraken van 7 tot 20u

Kantoor

Hofstraat 2/101
8970 Poperinge
Maatschappelijke zetel
Proones 27
8970 Poperinge

© B&V Project BV
Proones 27 8970 Poperinge
BTW: BE 0841.905.461

This website is cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD

Bouwcoördinatie en bouwadvies B&V garandeert u een meerwaarde voor particulier, professional EN projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onder meer Ieper, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare, Veurne, Knokke-Heist, Poperinge, Diksmuide, Oostkust en Westkust, . We staan u bij voor bouwcoördinatie, als projectontwikkelaar en voor bouwcoördinatie Ieper. Meest recente projecten zijn Legno Poperinge De Morgenster in De Panne en De Markies in Nederbrakel.