Skip to main content

Ontdek

Douviehuis Watou
Logeren in het dorp van hoge gisting

Meergezinswoning of woningengroep.

Sfeervideo

Voorwoord

De vakantiewoning met een oppervlakte van 430 m² werd in 2018 afgewerkt.

Beste klant,

De vakantiewoning met een oppervlakte van 430 m² werd in 2018 gezet en kreeg naast een moderne uitstraling ook nog de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de nieuwe vakantiewoning geïntegreerd. Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. Houten parketvloeren en vernufte toestellen zorgen voor een gezellig en comfortabel verblijf.

Hogere verdiepingen zijn alleen per trap bereikbaar.

Ouders kunnen hun kinderen zorgeloos op de binnenplaats laten spelen want deze wordt via een elektrische poort van de straat afgescheiden.

Douviehuis beschikt in alle ruimtes over wifi en er is voldoende parkeerplaats voor wie met de wagen komt.

Het Douviehuis beschikt over 2 salonruimtes die als vergaderruimte kunnen worden gebruikt. De ene ruimte - met aanpalend volledig uitgeruste open keuken - is voorzien van scherm, beamer & boardroom tafel (voor 14 personen), de andere ruimte is uitermate geschikt voor een break-out sessie (volledig aanpasbaar volgens wens van de klant).

Foto's

[widgetkit id="30"]

Ligging en inplanting

Douviehuis
Moenaardestraat 2 8978 Watou

Watou is een landelijk grensdorp, een nieuw kunstdorp met verstilde monumenten en fluisterende gedichten, de Sint-Bavokerk, de Kleine Markt en het Marktplein waar dit mooie bouwproject aan grenst.

Bakker, beenhouwer, winkel, bank, restaurant, noem maar op, ze liggen allemaal op wandelafstand.

Geniet van de vele fietsroutes, pittoreske plaatsen langs de velen wandelwegen, ...